Izlet na dlani

POMLAD V RUSIJI! Povratna letalska karta in 4 nočitve v Moskvi (letalo + hotel) že za 205 eur!

Pripravili smo vam zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v juniju (čet 09.06.- pon 13.06.2016) za dve osebi v ruski prestolnici Moskvi.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizzair z odhodom iz Budimpešte, kjer je povratna letalska povezava (direktni let) za navedeni termin  na voljo, že za 119 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage). V Moskvi so na voljo 4 nočitve (za termin 09.06.- 13.06.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu Mini Hotel Mary Poppins, kjer je cena za dve osebi že od 171 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve  v Moskvi (hotel+ letalo) znaša od 409 eur (oz. 205 eur na osebo). 

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela Mini Hotel Mary Poppins za dve osebi (4 nočitve) za 171 eur na povezavi tukaj

moh1

Rezervacijo letov iz Budimpešte v Moskvo izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Budimpešta-Moskva-Budimpešta, že za 119 eur na osebo
(termin 09.06.-13.06.2016)

moh

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Moskvo lahko naročite tukaj.
– Slovenski državljani za vstop potrebujejo vizum. Vizum je možno zaprositi izključno preko elektronske vizumske vloge, ki se jo lahko izpolni in natisne v angleškem ali ruskem jeziku. Dostop do spletnega obrazca je možen preko spletne strani Konzularnega sektorja Ministrstva za zunanje zadeve Rusije (http://visa.kdmid.ru).

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.