Izlet na dlani

POMLAD V RUSIJI! Povratna letalska karta in 5 nočitev v Moskvi (letalo + hotel) že za 192 eur!

Ob kremeljskem obzidju se razprostira impresivni Rdeči trg, najslavnejši moskovski trg, kjer so se v sovjetskih časih odvijale megalomanske vojaške parade, od leta 1991 pa je vpisan na Unescov seznam kulturne dediščine. Moskva ima tudi slovito baziliko sv. Vasilija Blaženega, ki jo je dal leta 1550 postaviti Ivan Grozni, njene graditelje pa oslepiti, da ne bi mogli zgraditi ničesar lepšega. Pa bogato klubsko življenje in številna gledališča, opero in balet, izjemno cirkuško dogajanje, velikega Aleksandra Puškina, ki se je rodil tu…(vir: www.adria.si).

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v aprilu (tor 5.4.- ned 10.4.2016) za dve osebi v Moskvi. Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Wizzair z odhodom iz Budimpešte, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 114 eur/osebo (v ceno ni všteta check in prtljaga).

V Moskvi je voljo 5 nočitev (za termin 5.4.-10.4.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 2*Mayakovka House, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že od 155 eur. Oceno hotela lahko preverite na TripAdviserju (klikni TUKAJ).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 65nočitev (hotel + letalo) v Moskvi tako znaša od 383 eur (oz. 192 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela Mayakovka House (5 nočitev) za 155 eur na povezavi tukaj
mosh

Rezervacija letov v Moskvo preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Budimpešta – Moskva – Budimpešta, že za 114 eur/osebo (termin 5.4.- 10.4.2016)

mosl

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: Hotelscombined, Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Budimpešte vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za St. Petersburg lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.