Izlet na dlani

POMLAD V TURČIJI! Povratna letalska karta in 4 nočitve v Istanbulu (letalo + hotel) že za 103 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v maju (termin sre 04.05. – ned 08.05.2016) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik WizzAir z odhodom iz Budimpešte, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 50 eur na osebo (v ceno ni vključena prtljaga z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Istanbulu so na voljo 4 nočitve (za termin 04.05. – 08.05.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu v bližini turističnega predela Taksim, Taksim Elite Residence, kjer je cena za dve osebi že od 106 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel + letalo) v Istanbulu tako znaša od 206 eur (oz. 103 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela Taksim Elite Residence za dve osebi (4 nočitve) za 106 eur na povezavi tukaj
ih

Rezervacija letov v Istanbul preko spodnje povezave :
Budimpešta – Istanbul – Budimpešta, že za 50 eur (termin 04.05. -08.05.2016)
il

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.