Izlet na dlani

POMLADNA DANSKA! Povratna letalska karta in 2 nočitvi v centru Kopenhagna (letalo + hotel) že za 142 eur!

Copenhagen navdušuje obiskovalce s svojo severnjaško arhitekturo in nič manj z živahnostjo množice ljudi na ulicah, v neštetih barih, restavracijah in kavarnah. V središču Kopenhagna in v njegovi soseščini se nočno življenje razpotegne vse do jutra. Čez dan je mogoče obiskati narodno galerijo, kjer so na ogled dela Rembrandta, Rubensa, Matissa, Picassa,…, ali pa se v narodnem muzeju potopiti v zgodovino Danske, se podati do gradu Rosenborg, ki je lep primerek danske renesančne arhitekture, ali v zabaviščni park Tivoli. Mala morska deklica je ime kipa, ki je najbolj poznana znamenitost Københavna. Ne nazadnje tudi v pivovarno Carlsberg, ki vari več svetovno uveljavljenih vrst piva. Smo vas prepričali?

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v mesecu maju (termin 26.- 28.05.2016) za dve osebi v Kopenhagnu. Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Ryanair z odhodom iz Trevisa že za 71 eur.

V Kopenhagnu sta na voljo 2 nočitvi (za termin 26.- 28.05.2016) v dobro ocenjenem hotelu s 2* Hotel Nebo, kjer je cena za dve osebi že za 141 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 2 nočitvi (hotel + povratne letalske povezave) v Kopenhagnu tako znaša od 283 eur (oz. 142 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela v centru mesta s 2*Hotel Nebo (termin 26.-28.5.) že za 141 eur :

dh

Rezervacija letov v Kopenhagen preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Benetke – Kopenhagen – Benetke, že za 71 eur na osebo (termin 26.5.- 28.5.2016)
dl11

 

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Dansko lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.