Izlet na dlani

POMLADNI ODDIH NA BRIONIH! 2 noči s polpenzionom v Hotelu Istra 3* +prevoz z ladjo+ vstopnice za park in muzeje že za 206 eur (2 osebi)

Izberite oddih ob morju z raziskovalnim in zgodovinskim pridihom. Izberite Hotel Istra, dvoposteljno sobo s pogledom na park in vrsto aktivnosti na otočju Brioni.

Na otoku Veliki Brion vas pričakuje Hotel Istra, ki se nahaja takoj ob morju. Hotel Istra ima 32 dvoposteljnih sob. Vse sobe imajo kopalnico s sušilcem za lase, satelitsko televizijo, mini bar in telefon.

Izbirate lahko med številnimi izleti in aktivnostmi, ogledate si lahko interpretacijsko-edukacijski center Nacionalnega parka Brioni. Nova postavitev parka je prikazana na inovativen in ionteraktiven način. V njem obiskovalci lahko samostojno odkrivati, raziskovati in izvedeti ogromno informacij o kulturno-zgodovinski in naravni dediščini otočja.
V ponudbo so vključeni tudi muzejski prostori parka, v katerih boste nedvomno uživali.
Na Brionih lahko uživate v bogati gastronomski ponudbi restavracije Depandance Neptun, poleg tega lahko organizirate tudi večerje za večje število ljudi. Na Brionih se boste dobro počutili tudi v primeru organizacije porok ali različnih družabnih srečanj.
Kulturne znamenitosti, živahne restavracije ter mnogo zanimivih lokacij, kjer lahko preživite aktivni oddih, vas vabijo na Brione in v Fažano.

Ponudba vključuje:

2x nočitev s polpenzionom hotelski sobi stran park za 2 osebi
Vstopnico za Nacionalni park: safari park, Rimska vila v uvali Verige, Bizantinski kastrum, Poučna steza Zelenikovac, Steza dobrih vibracij

Prevoz z ladjo iz Fažane
Vstopnico v muzeje – Hiša za ladjice, Razstava Josip Broz Tito na Brionih, Naravoslovna zbirka, Razstava iz spomina starega Avstrijca

 

Ponudba je unovčljiva od 3. 4. do 6. 4. 2023 in od 10. 4. do 30. 4. 2023

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.