Izlet na dlani

POMLADNI ODDIH! Povratna letalska karta in 4 nočitve v Krakovu (letalo + spanje na vodi) že za izjemnih 86 eur na osebo!

Noro dobra ponudba za obisk Krakova! Nekdanje kraljevsko mesto in eno izmed najlepših mest Poljske vam je na voljo v majskem terminu. Da bo doživetje popolno, smo vam pripravili ponudbo nočitve na trajektu, kar je obenem tudi atraktivna lokacija. V okolici Krakova velja obiskati rudnik soli, ki je vpisan na Unescovo listo. Naj vas nekdanja poljska prestolnica pozitivno preseneti v soju majskega sonca! Odhod in prihod je iz Bologne. Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v maju (termin sob 09.- sre 13.05.2015) za dve osebi v Krakovu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 50 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Krakovu je cena za dve osebi na Barka Basia že norih 72 eur ali v 3*Green Energy Rooms, kjer je cena za dve osebi že 101 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel + letalo) v Krakovu tako znaša od 172 eur (oz.86 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija sob na Barka Basia za dve osebi (4 nočitev) za 72 eur na povezavi tukaj

barka

– Rezervacija hotela s 3*Green Energy Rooms za dve osebi (4 nočitev) za 101 eur na povezavi tukaj

krak3

Rezervacija letov v Krakov preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bologna (BLQ) – Krakov (KRK) – Bologna (BLQ), že za 50 eur na osebo (termin 09 – 13.05.2015)

krakov

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Krakov lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.