Izlet na dlani

PORTUGALSKA! Povratna letalska karta in 5 nočitev v centru Porta (letalo + hotel) že za 100 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v decembru (termin čet 10.12- tor 15.12.2015) za dve osebi na Portugalskem (Porto).

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 30 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Portu je na voljo 5 nočitev (za termin 10.12.-15.12.2015) v zelo dobro ocenjenem B&B v centru mesta s 3*Residencial Belo Sonho Apartment Porto, kjer je cena za dve osebi že od 141 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (B&B 3* + letalo) v Portu tako znaša od 201 eur (oz. 100 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija B&B s 3* Residencial Belo Sonho Apartment Porto za dve osebi (5 nočitev) za 141 eur na povezavi tukaj
ph2

Rezervacija letov v Porto preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bergamo- Porto- Bergamo, že za 30 eur/osebo (termin 10 – 15.12.2015)pol

ZAVAROVANJE: Že za 11.03 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Portugalsko lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.