Izlet na dlani

PORTUGALSKA! Povratna letalska karta na Azore (6 dni + hotel) in v Porto (1 dan + hotel) že za 234 eur

Osvojite Portugalsko in ubijte dve muhi na en mah! Azori so otočje vulkanskega izvora sredi Atlantskega oceana, oddaljeni okrog 1500 km od portugalske obale. Pred vami je izjemno ugodna priložnost da odkrijete te čudovite otoke. Do njih boste poleteli iz ribiško navdahnjenega Porta, v katerem boste preživeli zadnjo noč. Ravno prav da se sprostite ob kozarcu Portovca in si privoščite okusno večerjo.

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v oktobru (termin sre 14.- sre 21.10.2015) za dve osebi na Portugalskem. Iz Milana boste poleteli v pisani in obmorski biser Porto, od tam še isti dan naprej na Azore, kjer boste preživeli 6 noči, nato pa se z letalom odpravili nazaj v Porto, kjer boste preživeli zadnjo noč pred povratkom domov. Mikavno, kaj pravite?

Ugodne letalske karte v Porto in na Azore vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je skupna cena za povratne letalske povezave za navedeni termin na voljo, že za 120 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Azorih je na voljo 6 nočitev (za termin 14.-20.10.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Comfort Inn Ponta Delgada, kjer je cena za dve osebi že 203 eur. V Portu je na voljo 1 nočitev (za termin 20.-21.10.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 2*Residencial Cristo Rei Hotel Porto, kjer je cena za dve osebi že 24 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel + letalo) na Azorih in Portu tako znaša od 467 eur (oz. 234 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije (Azori) (klik na spodnjo povezavo in sledite postopku rezervacije):
Rezervacija hotela s 3*Comfort Inn Ponta Delgada> za dve osebi (6 nočitev) za 203 eur na povezavi tukaj

ah

Podatki o hotelih in rezervacije (Porto)(klik na spodnjo povezavo in sledite postopku rezervacije):
Rezervacija hotela s 2* Residencial Cristo Rei Hotel Porto za dve osebi (1 nočitev) za 24 eur na povezavi tukaj

ph

Rezervacija letov v Porto in na Azore preko spodnjih povezav (klik na spodnji povezavi in sledite postopku rezervacije):
Bergamo – Porto – Bergamo, že za 50 eur/osebo(termin 14.-21.10.2015)
opo
Porto – Azori (Ponta Delgada) – Porto, že za 70 eur/osebo (termin 14.-20.10.2015)

pdl

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Portugalsko lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.