Izlet na dlani

PORTUGALSKI ODKLOP! Povratna letalska karta in 7 nočitev v Portu in na Azorih (letalo + hotel) že za norih 195 eur!

Osvojite Portugalsko in ubijte dve muhi na en mah! Azori so otočje vulkanskega izvora sredi Atlantskega oceana, oddaljeni okrog 1500 km od portugalske obale. Pred vami je izjemno ugodna priložnost da odkrijete te čudovite otoke. Do njih boste poleteli iz ribiško navdahnjenega Porta, v katerem boste preživeli zadnjo noč. Ravno prav da se sprostite ob kozarcu Portovca in si privoščite okusno večerjo.

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v oktobru (termin čet 12.- čet 19.11.2015) za dve osebi na Portugalskem. Iz Milana boste poleteli v pisani in obmorski biser Porto, od tam še isti dan naprej na Azore, kjer boste preživeli 6 noči, nato pa se z letalom odpravili nazaj v Porto, kjer boste preživeli zadnjo noč pred povratkom domov. Mikavno, kaj pravite?

Ugodne letalske karte v Porto in na Azore vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je skupna cena za povratne letalske povezave za navedeni termin na voljo, že za 93 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Azorih je na voljo 6 nočitev (za termin 12.-18.11.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 2*Hotel Arcanjo, kjer je cena za dve osebi že 172 eur. V Portu je na voljo 1 nočitev (za termin 18.-19.11.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 2*ibis Porto Centro, kjer je cena za dve osebi že 31 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel + letalo) na Azorih in Portu tako znaša od 389 eur (oz. 195 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije (Azori) (klik na spodnjo povezavo in sledite postopku rezervacije):
Rezervacija hotela s 2*Hotel Arcanjo za dve osebi (6 nočitev) za 172 eur na povezavi tukaj

ah

Podatki o hotelih in rezervacije (Porto) (klik na spodnjo povezavo in sledite postopku rezervacije):
Rezervacija hotela s 2*ibis Porto Centro za dve osebi (1 nočitev) za 31 eur na povezavi tukaj

ph

Rezervacija letov v Porto in na Azore preko spodnjih povezav (klik na spodnji povezavi in sledite postopku rezervacije):
Bergamo – Porto – Bergamo, že za 47 eur/osebo (termin 12.-19.11.2015)
pl
Porto – Azori (Ponta Delgada) – Porto, že za 46 eur/osebo (termin 12.-18.11.2015)

al

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Portugalsko lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.