Izlet na dlani

Potopisna predavanja, kulinarični in kulturni dogodki, naravovarstveni dogodki, izleti… po Sloveniji

Na mesečnem nivoju bomo pripravljali seznam zanimivih dogodkov po Sloveniji (ali blizu slovenskih meja) zato vabljeni k sodelovanju. V kolikor organizirate potopisna predavanja, kulinarične in kulturne dogodke, naravovarstvene dogodke, izlete po Sloveniji ali veste za koga, ki jih organizira in bi želel k obisku povabiti večje število ljudi, nam to sporočite in brezplačno bomo objavili vaš dogodek. Seznam bomo v okviru meseca dopolnjevali, kar je pa ključno, da nam za omenjeni dogodek sporočite vsaj teden dni pred dogodkom.

Krajšo vsebino dogodka s ključnimi podatki (termin in ura, opis, vstopnina, povezava do programa…)  nam pošljite na naš mail

Ekipa Izlet na dlani si pridružuje pravico o izboru oziroma zavrnitvi objave dogodka, ki ne bi sodil v kategorijo objav povezanih z vsebino bloga Izlet na dlani.

 

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.