Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 14 nočitev v Kostariki (letalo + hotel 4*+ zajtrk), že od 583 eur/osebo (krompirjeve počitnice!)

kostarika2_630

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 15 dnevnih počitnic v času krompirjev počitnic (pon 27.10.- tor 11.11.2014) za dve osebi v Kostariki. Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Air France z odhodom iz Munchna z enim vmesnim postankom v Atlanti.

V Kostariki  je za termin 27.10.-10.11. na voljo 14 nočitev v različnih hotelih s 4* in zajtrkom, že od 314 eur naprej za dve osebi.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi (hotel + letalo) v Kostariki tako znaša od 1166 eur oz. 583 eur/osebo.

Letalska povezava iz Munchna v Kostariko (termin 27.10.-10.11; dejanski prihod v Kostariko 27.10; dejanski povratek nazaj v Munchen 11.11):

sjo1 sjo2

Rezervacijo letalskih kart lahko izvedete preko spodnjih povezav:
Munchen (MUC) – San Jose (SJO) – Munchen (MUC), že za 426 eur (angl. povezava Budgetair.ie)

Podatki o hotelih in rezervacije: (termin: 27.10-10.11.2014):
Rezervacija hotela 4* Costa Rica Guesthouse z zajtrkom za dve osebi za 14 nočitev za 314 eur (San Jose)

sjo3

Rezervacija hotela 4* Hotel Luisiana za dve osebi za 14 nočitev za 430 eur (Santa Ana)

sjo5

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Munchna vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 32 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Preostali nabor najugodnejših prenočišč v Kostariki lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK
: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Kostariko lahko naročite tukaj.
VIZUMSlovenskim državljanom vizum ni potreben.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent.  IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, termin v času 27.10-10.11. je naveden zgolj kot primer. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.