Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve na Kalabriji (Tropea) (letalo + hotel 4*+zajtrk), že za 139 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v marcu (sre 11.03.- sob 14.03.2015) za dve osebi v kalabrijskem mestu Tropea.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za termin  11.03.- 14.03.2015 na voljo, že za 40 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V Tropei so na voljo 3 nočitve (za termin 11.03.- 14.03.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 4*Villa Anticakjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 197 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve  na Kalabriji (hotel+ letalo)  (termin 11.03.- 14.03.2015) tako znaša od 277 eur (oz. 139 eur na osebo). 

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 4* Villa Antica za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 197 eur na povezavi tukaj

tropea

Rezervacijo letov iz Trevisa v Lamazio izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Treviso-Lamezia-Treviso, že za 40 eur na osebo
  lmz1

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Italijo lahko naročite tukaj.

Prevoz od letališča Lamezia do Tropee je možen z javnim prevozom (dobre povezave z vlaki). Na letališču je voljo je tudi najem avtomobila.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.