Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve na Sardiniji (letalo + hotel 3*+ zajtrk), že za 124 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v januarju (termin 22.-25.01.2015) za dve osebi na Sardiniji v mestu Cagliari. 

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za termin čet 22.- ned 25.01.2015 na voljo, že za 40 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V mestu Cagliari so na voljo 3 nočitve (za termin 22.-25.01.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Hotel Italia Cagliari, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 167 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3*+ zajtrk + letalo) na Sardiniji tako znaša od  247 eur (oz. 124 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Hotel Italia Cagliari  za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 167 eur na povezavi tukaj
cag1

Rezervacija letov iz Trevisa na Sardinijo (Cagliari) preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Treviso- Cagliari-Treviso; že za 40 eur (termin 22.-25.01.2015)

cag2

 

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Sardinijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.