Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve na Siciliji (Palermo) (letalo + hotel 3*), že od 100 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v marcu (sre 11.03.- sob 14.03.2015) za dve osebi v sicilijanskem mestu Palermo.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za termin  11.03.- 14.03.2015 na voljo, že za 40 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V Palermu so na voljo 3 nočitve (za termin 11.03.- 14.03.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu v središču mesta  s 3*Hotel Elite Palermokjer je cena za dve osebi že 120 eur ali v hotelu s 4*Hotel Palazzo Sitanokjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 141 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve  v Palermu na Siciliji (hotel+ letalo)  (termin 11.03.- 14.03.2015) tako znaša od 200 eur (oz. 100 eur na osebo). 

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 3* Hotel Elite Palermo za dve osebi (3 nočitve) za 120 eur na povezavi tukaj

plm3
Rezervacija hotela s 4* Hotel Palazzo Sitano za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 141 eur na povezavi tukaj
plm2

Rezervacijo letov iz Trevisa v Palermo izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Treviso-Palermo-Treviso, že za 40 eur na osebo
plm1  

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Sicilijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.