Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve na Siciliji (Trapani) (letalo + hotel 3*+ zajtrk), že od 87 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v januarju (pet 16.01.- pon 19.01.2015) za dve osebi v obalnem sicilijanskem mestu Trapani.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta, kjer je povratna letalska povezava za termin  16.01.- 19.01.2015 na voljo, že za 36 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V mestu Trapani so na voljo 3 nočitve (za termin 16.01.- 19.01.2015) v zelo dobro ocenjenih hotelih v središču mesta  s 3* B&B Il Cavaliere z zajtrkom, kjer je cena za dve osebi že 135 eur ali v hotelu s 3* Residence La Mattanza, kjer je cena za dve osebi že 105 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve  v hotelu 3* v mestu Trapani na Siciliji (+ letalo)  (termin 16.01.- 19.01.2015) tako znaša od 175 eur (oz. 87 eur na osebo). 

Podatki o hotelih in rezervacije
Rezervacija hotela s 3* B&B Il Cavaliere za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 135 eur na povezavi tukaj
trap-hot1

Rezervacija hotela s 3* Residence La Mattanza za dve osebi (4 nočitve) za 105 eur na povezavi tukajtrap-hot

Rezervacija letov iz Trsta v Trapani izvedete preko spodnje povezave 
Trst-Trapani-Trst, že za 35 eur na osebo
trs-tra

 

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trsta vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 10 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.

– Za dnevni izlet vam priporočamo obisk bližnjega historičnega mesta Erice ter plaže v predelu San Vito lo Capo ali tudi obisk Palerma.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.