Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve v Barceloni (letalo + hotel 3*), že od 120 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v januarju (sob 24.01.- tor 27.01.2015) za dve osebi v katalonski prestolnici Barceloni.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 58 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Barceloni so na voljo 3 nočitve (za termin 24.01.-27.01.2015) v zelo dobro ocenjenih hotelih s 3* Hotel Sagrada Familia, kjer je cena za dve osebi že 124 eur ali 4* Vincci Bit, kjer je cena za dve osebi že 135 eur 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + letalo) v Barceloni tako znaša od 240 eur (oz. 120 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija 3* Hotel Sagrada Familia za dve osebi (3 nočitve) za 124 eur na povezavi tukaj
bcn4

Rezervacija 4* Vincci Bit za dve osebi (3 nočitve) za 135 eur na povezavi tukaj
 bcn5

Rezervacijo letov v Barcelono izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik, ki se vam odpre vstavite podatke vidne na spodnji sliki):
Treviso -Barcelona-Treviso, že za 58 eur na osebo (termin 24.- 27.01.2015)

bcn1

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Barcelono lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

1 komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.