Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve v Barceloni (letalo + hotel 3*+zajtrk), že od 181 eur/osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v oktobru (sob 04.10.- tor 07.10.2014) za dve osebi v katalonski prestolnici Barceloni.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 75 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Barceloni so na voljo 3 nočitve (za termin 04.10.-07.10.2014) v zelo dobro ocenjenih hotelih s 3*Allys Guest House III Barcelona, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 211 eur ali hotelu s 3*Silken St. Gervasi Hotel, kjer je cena za dve osebi  že 226 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + letalo) v Barceloni tako znaša od 361 eur (oz. 181 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija B&B s 3* Allys Guest House III Barcelona za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 211 eur na povezavi tukaj

BCN2

Rezervacija hotela s 3*Silken St. Gervasi Hotel za dve osebi (3 nočitve) za 226 eur na povezavi tukaj

BCN3

Rezervacijo letov v Barcelono izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik, ki se vam odpre vstavite podatke vidne na sliki):
Treviso -Barcelona-Treviso, že za 75 eur/osebo (termin 04.- 07.10.2014)

BCN1

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta) ali  Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Barcelono lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.