Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve v Parizu (letalo + hotel 3*), že od 110 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v marcu (ned 15.03.- sre 18.03.2015) za dve osebi v Parizu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk (Trevisa), kjer je povratna letalska povezava za termin
15.- 18.03.2015 na voljo, že za 36 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V Parizu so na voljo 3 nočitve (za termin 15.03.- 18.03.2015) v dobro ocenjenih hotelih  s 3*Hi Matic Hotel Paris, kjer je cena za dve osebi že 147 eur ali v hotelu s 3*Hotel Paris Louis Blanc, kjer je cena za dve osebi že 212 eur (oz. 255 eur z zajtrkom).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi, ki vključuje povratne letalske karte ter 3 nočitve  v hotelu 3* v Parizu (termin 15.03.- 18.03.2015) tako znaša 219 eur (oz. 110 eur na osebo). 

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Hi Matic Hotel Paris za dve osebi (3 nočitve) za 147 eur na povezavi tukaj

pariz4
Rezervacija hotela s 3* Hotel Paris Louis Blanc za dve osebi (3 nočitve za 212 eur/ 3 nočitve + zajtrk za 255 eur) na povezavi tukaj
pariz3

Rezervacija letov iz Trevisa v Pariz izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Treviso-Pariz- Treviso,  že za 36 eur na osebo
pariz1

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.comAirbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Pariz lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.