Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve v Skopju (letalo + hotel 3* + zajtrk), že za 102 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili poletno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v januarju (termin 24. – 27.01.2015) za dve osebi v Skopju. 

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Wizzair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za termin 24.- 27.01.2015 na voljo, že za 30 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Skopju so na voljo 3 nočitve (za termin 24.- 27.01.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3* Hotel Leonardo Skopje z zajtrkom, kjer je cena za dve osebi že 144 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3* + letalo)v Skopju tako znaša od 204 eur (oz. 102 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Hotel Leonardo Skopje z zajtrkom za dve osebi (3 nočitve ) za 136 eur na povezavi tukaj
skop-hot

 

Rezervacija letov iz Trevisa v Skopje preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Treviso (TSF) – Skopje (SKP) – Treviso (TSF) že za 30 eur (termin 24.-27.01.2015)
tsf-skp

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.