Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 4 nočitve na Sardiniji (letalo + hotel 3*+zajtrk), že od 108 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v januarju (tor 27.01.- sob 31.01.2015) za dve osebi na Sardiniji (Alghero). Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 30 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Algheru so na voljo 4 nočitve (za termin 27.01.-31.01.2015) v zelo  dobro ocenjenih B&B oz. hotelih s 3* in sicer Aloe Bed and Breakfast Alghero, kjer je cena  za dve osebi vključno z zajtrkom že 156 eur ali v Hotel Angedras, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 196 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel z zajtrkom + letalo) na Sardiniji tako znaša od 216 eur (oz. 108 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Hotel Aloe Bed and Breakfast Alghero za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 156 eur na povezavi tukaj

alg3

Rezervacija hotela s 3* Hotel Angedras za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 196 eur na povezavi tukaj

alg1

Rezervacija letov na Sardinijo preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Treviso -Alghero-Treviso, že za 30 eur/osebo (termin 27.- 31.01.2015)

alg2

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta) ali  Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Sardinijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.