Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 4 nočitve v Barceloni (letalo + hotel 3*), že od 132 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v novembru (čet 13.11.- pon 17.11.2014) za dve osebi v katalonski prestolnici Barceloni.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 58 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Barceloni so na voljo 3 nočitve (za termin 13.11.-17.11.2014) v zelo dobro ocenjenih hotelih s 3* Travelodge Barcelona Poblenou, kjer je cena za dve osebi že 148 eur ali 4* Hotel 4 Barcelona, kjer je cena za dve osebi že 238 eur 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + letalo) v Barceloni tako znaša od 264 eur (oz. 132 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija 3* Travelodge Barcelona Poblenou za dve osebi (4 nočitve) za 148 eur na povezavi tukajbar-hotel

Rezervacija 4* Hotel 4 Barcelona za dve osebi (4 nočitve) za 238 eur na povezavi tukaj
bar-hotel1

 

Rezervacijo letov v Barcelono izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik, ki se vam odpre vstavite podatke vidne na sliki):
Treviso -Barcelona-Treviso, že za 58 eur na osebo (termin 13.- 17.11.2014)
bar-let

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Barcelono lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.