Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 4 nočitve v mestu Bari (letalo + hotel 4*), že za 171 eur na osebo (krompirjeve počitnice)

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnega dopusta v času krompirjevih počitnic za dve osebi, v južnem delu Italije, v obalnem mestu Bari.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta, kjer je povratna letalska povezava za osebo na voljo, že za 74 eur (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V mestu Bari so na voljo 4 nočitve v hotelu s 4* Barion Hotel Bari za dve osebi z zajtrkom, že za 194 eur ali 4* Hotel Victor Bari za dve osebi z zajtrkom, že za 266 eur  (termin 29.10.-2.11.). Skupna cena celotnega paketa za dve osebi (hotel + letalo) tako znaša samo 342 eur (oz. samo 171 eur/osebo).

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija  4* Barion Hotel Bari za dve osebi z zajtrkom že za 194 eur na povezavi tukaj (klik na povezavo in vnos želenega termina)
bari-hot

Rezervacija  4* Hotel Victor Bari za dve osebi z zajtrkom že za 266 eur na povezavi tukaj (klik na povezavo in vnos želenega termina)
bari-hot1

Primer letalske povezave:
Trst -Bari-Trst, že za 74 eur na osebo (termin 29.10 – 2.1.2014).
Rezervacija Ryanair letov lahko izvedete na tem naslovu (klik na povezavo in vnos želenega termina leta)
bari-let

NASVET IZLET NA DLANI: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu z IzziRent. Primerjajte cene in pogoje največjih globalnih in lokalnih rent-a-car podjetij v več kot 160 državah in 30.000 lokacijah po celem svetu. Ugodne ponudbe najema vozil so na voljo v vseh pomembnejših svetovnih destinacijah kot npr. v Nemčiji, Veliki Britaniji, Irski, Franciji, Italiji, Španiji, Hrvaški, Cipru, Grčiji, Portugalski in ZDAIzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Prevoz iz Ljubljane do Trsta vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 10 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.

Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Južno Italijo lahko naročite tukaj.

IZLET NA DLANI PRIPOROČA: Dnevni izlet za ogled vasice Alberobello, ki je pod Unescovo zaščito.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.