Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 5 nočitev na Sardiniji (letalo + hotel 3*+zajtrk), že od 137 eur/osebo

alghero_630

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v oktobru (ned 05.10.- pet 10.10.2014) za dve osebi na Sardiniji (Alghero). Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 45 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Algheru je na voljo 5 nočitev (za termin 05.10.-10.10.2014) v zelo  dobro ocenjenem hotelu s 3*Solemare Bed & Breakfast Alghero, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 183 eur ali hotelu s 4*Rina Club Hotel Alghero, kjer je cena za dve osebi  že 250 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel + letalo) na Sardiniji tako znaša od 273 eur (oz. 137 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija B&B s 3* Solemare Bed & Breakfast Alghero za dve osebi (5 nočitev + zajtrk) za 183 eur na povezavi tukaj

alg3

Rezervacija hotela s 4*Rina Club Hotel Alghero za dve osebi (5 nočitev) za 250 eur na povezavi tukaj
alg2

Rezervacija letov na Sardinijo preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Treviso -Alghero-Treviso, že za 45 eur/osebo (termin 05.- 10.10.2014)

alg1

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta) ali  Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Sardinijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.