Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 5 nočitev v Maroku (letalo + hotel 4*+ zajtrk), že za 129 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v februarju (termin 11.-16.02.2015) za dve osebi v Maroku (Marakeš).

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za termin sre 11.- pon 16.02.2015 na voljo, že za 61 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Marakešu je na voljo 5 nočitev (za termin 11.-16.02.2015) v odlično ocenjenem hotelu s 4*Riad Dubai , kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 135 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel 4* + letalo) v Maroku tako znaša od  257 eur (oz. 129 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4* Riad Dubai za dve osebi (5 nočitev + zajtrk) za 135 eur na povezavi tukaj
mrk2

Rezervacija letov v Maroko preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bergamo- Marakeš- Bergamo, že za 61 eur/osebo(termin 11 – 16.02.2015)
mrk1

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Maroko lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.