Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 5 nočitev v Sevilji (letalo + hotel 3*), že za 140 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v januarju (termin 17.-22.01.2015) za dve osebi v španski Sevilji.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za termin sob 17.- čet 22.01.2015 na voljo, že za 47 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Sevilji je na voljo 5 nočitev (za termin 17.-22.01.2015) v odlično ocenjenem hotelu s 3* Hotel Eurostar Regina, kjer je cena za dve osebi že 185 eur ali v hotelu s 4*San Gil Hotelkjer je cena za dve osebi že 208 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel 3* + letalo) v Sevilji tako znaša od  279 eur (oz.140 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Hotel Eurostars Regina za dve osebi (5 nočitev) za 185 eur na povezavi tukaj
sev2

Rezervacija hotela s 4* San Gil Hotel za dve osebi (5 nočitev) za 208 eur na povezavi tukaj
sev3

Rezervacija letov v Seviljo preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bologna- Sevilja- Bologna, že za 47 eur/osebo(termin 17 – 22.01.2015)
sev1

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Španijo lahko naročite tukaj.
– Januarske temperature v Sevilji si lahko ogledate tukaj

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.