Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 5 nočitve v New Yorku (letalo + hotel 3*), že od 576 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v januarju (tor 27.01.- pon 2.02.2015) za dve osebi v New Yorku.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Turkish Airlines z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za termin 27.01.- 2.02.2015 na voljo, že za 406 eur na osebo (v ceno je všteta prtljaga, z vsemi pristojbinami).

V New Yorku je na voljo 5 nočitev (za termin 28.01.- 2.02.2015) v hotelu v Manhattnu s 3* Astor on the Park, kjer je cena za dve osebi že 340 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi, ki vključuje povratne letalske karte ter 5 nočitev  v hotelu v 3* New Yorku  (termin 27.01.- 2.02.2015) tako znaša 1152 eur (oz. 576 eur na osebo). 

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 3* Astor on the Park za dve osebi (5 nočitve) za 340 eur na povezavi tukaj
nyc-hotel

Rezervacija letov iz Benetk v New York izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Benetke (VCE) – New York (NYC) – Benetke (VCE)  že za 406 eur na osebo
vce-nyc

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Pariz lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.