Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 7 nočitev na otoku Rodos v mesecu juniju (letalo + hotel 3*), že za 167 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili poletno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v juniju (termin 5. – 12.06.2015) za dve osebi na grškem otoku Rodos. 

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Aegean z odhodom iz Dunaja, kjer je povratna letalska povezava za termin pet 5.- pet 12.06.2015 na voljo, že za 99 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na otoku Rhodos je na voljo 7 nočitev (za termin 5.- 12.06.2015) v odlično ocenjenem hotelu s 3* Filoxenia Studios Rhodes, kjer je cena za dve osebi že 136 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitve (hotel 3* + letalo) na Rodosu tako znaša od 334 eur (oz. 167 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Filoxenia Studios Rhodes za dve osebi (7 nočitve ) za 136 eur na povezavi tukaj
rho-hotel

Rezervacija letov iz Dunaja na grški otok Rodos preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Dunaj (VIE)- Rhodos (RHO) – Dunaj (VIE) že za 99 eur (termin 5.-12.06.2015)
vie-rho

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Dunaja vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Sardinijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.