Izlet na dlani

7 nočitev v Dominikanski republiki (letalo + hotel 3*+ zajtrk), že od 678 eur/osebo (krompirjeve počitnice!)

dominikanska_630

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 9 dnevnih počitnic v času krompirjev počitnic (sre 29.10.- čet 06.11.2014) za dve osebi v Dominikanski republiki.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Delta  z odhodom iz Benetk z 1-2 vmesnima postankoma. V ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih Delta Airlines velikosti.

V Dominikanski republiki  je za termin 29.10.-05.11. na voljo 7 nočitev v različnih hotelih s 3* in zajtrkom, že od 304 eur naprej za dve osebi.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi (hotel + letalo)  v Dominikanski republiki tako znaša od 1356 eur oz. 678 eur/osebo.

Letalska povezava iz Benetk na Dominikansko republiko (termin 29.10.-05.11; dejanski prihod  v Dominikansko 29.10; dejanski povratek nazaj v Benetke 06.11):

dominik1

Rezervacijo letalskih kart lahko izvedete s klikom na spodnjo povezavo in sledite postopku:
Benetke (VCE) – Santo Domingo (SDQ) – Benetke (VCE), že za 526 eur (angl. povezava Budgetair.ie)
Benetke (VCE) – Santo Domingo (SDQ) – Benetke (VCE), že za 547 eur (angl. povezava Expedia.de)

Podatki o hotelih in rezervacije: (termin: 29.10-05.11.2014):
Rezervacija hotela 3* Hotel Jade Santo Domingo za dve osebi za 7 nočitev z zajtrkom za 304 eur

dominik2

Rezervacija hotela 3* Hotel Palacio za dve osebi za 7 nočitev za 374 eur

dominik3

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Preostali nabor najugodnejših prenočišč v Dominikanski republiki lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK
: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Dominikansko republiko lahko naročite tukaj.
VIZUMSlovenskim državljanom vizum ni potreben.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent.  IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, termin v času 29.10-05.11. je naveden zgolj kot primer. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.