Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 7 nočitev v Maroku (letalo + hotel 4*+ zajtrk), že od 170 eur/osebo (nov.termin)

fez_630

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v novembru (pon 10.11.- pon 17.11.2014) za dve osebi v Maroku (Fez).

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navednei termin na voljo, že za 67 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Fezu je na voljo 7 nočitev (za termin 10.11.-17.11.2014) v zelo dobro ocenjenem hotelu  s 4*Riad Hala Hotel Fez, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že 206 eur; na voljo sta še tudi dva druga dobro ocenjena hotela s 3*.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel 3* + letalo) v Maroku tako znaša samo 340 eur (oz. 170 eur/osebo).

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 4* Riad Hala Hotel Fez za dve osebi (7 nočitev + zajtrk) za 206 eur na povezavi tukaj

fez2

Rezervacija hotela s 3* Riad Razane za dve osebi (7 nočitev) za 221 eur na povezavi tukaj

fez3

Rezervacija hotela s 3* Hotel Mounia za dve osebi (7 nočitev + zajtrk) za 245 eur na povezavi tukaj

fez4

Primer letalske povezave in rezervacija (preko spodnje povezave, v iskalnik vnesite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bergamo- Fez- Bergamo, že za 67 eur/osebo (termin 10.11.- 17.11.2014)

fez1

 

KROMPIRJEVE POČITNICE!!!

Na voljo je tudi termin v času krompirjevih počitnic (27.10-3.11.2014): povratna letalska povezava je za ceno 82 eur/osebo (brez prtljage) in hotel 3*Riad Razane za ceno 7 nočitev za dve osebi za 224 eur. Cena celotnega paketa  za dve osebi za termin 27.10-3.11.2014 znaša 388 eur oz. 194 eur/osebo!

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta) ali  Trivago
– Najem vozil po Maroku vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Maroko lahko naročite tukaj.
Vizum za Maroko ni potreben (za bivanje do 90 dni).

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.