Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 8 nočitev na Tenerifih (letalo + app 3*), že od 235 eur/osebo (krompirjeve počitnice!)

tenerifi_630

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 9 dnevnih počitnic v času krompirjevih počitnic (tor 28.10.- sre 05.11.2014) za dve osebi na Tenerifih.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 133 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage; doplačilo za 15 kg prtljage -20 eur/smer).

Na Tenerifih je na voljo 8 nočitev (za termin 28.10.-05.11.2014) v zelo dobro ocenjenih app s 3*Apartamentos San Antonio, kjer je cena za dve osebi že 204 eur, v hotelu s 3*Hotel Marte Tenerife, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 312 eur ali hotelu s 4*Playacanaria Spa Hotel Tenerife , kjer je cena za dve osebi  že 356 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 8 nočitev (app + letalo) na Tenerifih (v času krompirjevih počitnic) tako znaša od 470 eur (oz. od 235 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija app s 3* Apartamentos San Antonio za dve osebi (8 nočitev) za 204 eur na povezavi tukaj
tfn2

Rezervacija hotela s 3*Hotel Marte Tenerife za dve osebi (8 nočitev + zajtrk) za 312 eur na povezavi tukaj
tfn3

Rezervacija hotela s 4*Playacanaria Spa Hotel Tenerife za dve osebi (8 nočitev) za 356 eur na povezavi tukaj

tfn5

Rezervacija letov na Tenerife preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke vidne na sliki):
Bergamo -Tenerife-Bergamo, že za 133 eur/osebo (termin 28.10.- 05.11.2014)

tfn1

 Za termin 28.10-05.11.2014 je na voljo tudi redna open jaw letalska povezava iz Benetk na Tenerife s povratkom na Dunaj (rezervacijo te izvedete preko spodnje povezave): V ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe.
Benetke (VCE)-Tenerife (TFN)-Dunaj (VIE), že od 282 eur/osebo (angl. povezava Budgetair.ie)

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta) ali  Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 36 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Tenerife lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

1 komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.