Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 8 nočitve v Tokiu (letalo + hotel 3*), že za 609 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 10 dnevnih počitnic v mesecu marcu (termin 3.-12.03.2015) za dve osebi na Japonsko (Tokio). Ugodne letalske karte vam omogoča let. družba Aeroflot iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za termin tor 3.- pet 13.03.2015 na voljo, že za 410 eur na osebo (v ceno je všteta prtljaga).

V Tokiu je na voljo 8 nočitev (za termin 4.-12.03.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3* Flex Stay Inn Iidabashi, kjer je cena za dve osebi že za 397  eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 8 nočitev (hotel 3*  + letalo) v Tokiu tako znaša od 1217 eur (oz. 609 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Flex Stay Inn Iidabashi za dve osebi (8 nočitve) za 397 eur na povezavi tukaj
tyo-hotel
Rezervacija letov iz Budimpešte v Istanbul preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetk (VCE) – Tokio(TYO) – Benetke (VCE) že za 410 eur (termin 3.-12.03.2015)
vce-tyo

 

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Tokio lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.