Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 9 nočitev na Šrilanki v prvomajskih počitnicah (letalo + hotel 5* + zajtrk), že za 684 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili prvomajsko kombinacijo 11 dnevnih počitnic v času prvomajskih počitnic (termin 24.4 – 4.05.2015) za dve osebi na grškem otoku Rodos. 

Ugodne letalske karte na Šrilanko vam omogoča letalska družba Air Serbia z odhodom iz Ljubljane in povratkom v Budimpešto, kjer je povratna letalska povezava za termin 24.4 – 4.05.2015 na voljo, že za 358 eur na osebo (v ceno so vštete vse pristojbine in prtljaga).

Na Šrilanki je na voljo 9 nočitev (za termin 25.4- 4.05.2015) v odlično ocenjenem hotelu na plaži s 5* Ranna 212 in zajtrkom, kjer je cena za dve osebi že 652 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 9 nočitve (hotel 5* + zajtrk + letalo) na Šrilanki tako znaša od 1368 eur (oz. 684 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 5* Ranna 212 in zajtrkom za dve osebi (9 nočitve ) za 652 eur na povezavi tukaj
hote-cmb

Rezervacija letov iz Dunaja na grški otok Rodos preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Ljubljana (LJU)- Colombo (CMB) -Budimpešta (BUD) že za 358 eur (termin 24.4 – 4.05.2015)
cmb-let1

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Slovenskim državljanom vizum za Šrilanko je potreben. S 01. 01.2012  Šrilanka za vsa turistična in poslovna potovanja v to državo zahteva elektronsko odobritev potovanja (ETA – Electronic Travel Authorization). Več informacij o pridobitvi in cenah je dostopnih na naslednji spletni strani http://www.eta.gov.lk. Potrdilo ETA se lahko pridobi online in v tem primeru je cena nižja (okvirno 30 USD), lahko pa se pridobi tudi direktno ob vstopu v državo (35 USD). Vizum ima veljavnost do 30 dni (za namen turističnega obiska (do 2 vstopa)).
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Šrilanko lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Zdravo, žal kart po zgoraj navedeni ceni ni več. Zanima me ali boste v bljižni prihodnosti objavili še kakšno ugodno ponudbo za SriLanko?
    LP Matic

    • Ekipa Izlet na dlani akcij letalskih kart ne more napovedati, saj te temeljijo na ponudbi letalskih prevoznikov, ponudnikov hotelov ali ostalih ponudnikov storitev. V kolikor želite biti obveščeni o tekočih akcijah pravočasno, lahko te spremljate preko socialnih omrežij Izlet na dlani (Facebook in Twitter) ali se preko spletne strani Izlet na dlani (okvirček desno spodaj) prijavite na vsakodnevno brezplačno prejemanje E-novic.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.