Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 9 nočitev v Maroku (letalo + hotel 4*+ zajtrk), že od 207 eur/osebo (krompirjeve počitnice!)

maroko_630

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 10 dnevnih počitnic v času krompirjevih počitnic (pon 27.10.- sre 05.11.2014) za dve osebi v Maroku (Marakeš).

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navednei termin na voljo, že za 89 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Marakešu je na voljo 9 nočitev (za termin 27.10.-05.11.2014) v zelo dobro ocenjenem hotelu  v središču mesta in s 4*Dar Tuscia, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že 235 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 9 nočitev (hotel 4* + letalo) v Maroku tako znaša samo 413 eur (oz. 207 eur/osebo).

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 4* Dar Tuscia za dve osebi (9 nočitev + zajtrk) za 235 eur na povezavi tukaj

marak1

Primer letalske povezave in rezervacija (preko spodnje povezave, v iskalnik vnesite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bergamo- Marakeš- Bergamo, že za 89 eur/osebo (termin 27.10.- 05.11.2014)

marak2

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta) ali  Trivago
– Najem vozil po Maroku vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Maroko lahko naročite tukaj.
Vizum za Maroko ni potreben (za bivanje do 90 dni).
Temperature zraka v Marakešu v mesecu oktobru oz. novembru preverite na povezavi tukaj

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, termin v času 27.10-05.11. je naveden zgolj kot primer. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.