Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve na Sardiniji (letalo + hotel 3*), že od 91 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v marcu (sob 14.03.- tor 17.03.2015) za dve osebi na Sardiniji (Alghero). Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 35 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Algheru so na voljo 3 nočitve (za termin 14.03.-17.03.2015) v zelo  dobro ocenjenih apartmajih oz. hotelih s 3*Fontana dei Desideri Apartment Alghero, kjer je cena  za dve osebi že 111 eur ali v Hotel Aloe Bed and Breakfast Algherokjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 117 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (app/hotel + letalo) na Sardiniji tako znaša od 181 eur (oz. 91 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija app s 3* Fontana dei Desideri Apartment Alghero za dve osebi (3 nočitve) za 111 eur na povezavi tukaj
alg3

Rezervacija hotela s 3* Hotel Aloe Bed and Breakfast Alghero za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 117 eur na povezavi tukaj
alg2

Rezervacija letov na Sardinijo preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Treviso -Alghero-Treviso, že za 35 eur na osebo (termin 14.- 17.03.2015)
alg1

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta) ali  Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Sardinijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.