Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve na Siciliji (Palermo) (letalo + hotel 3* + zajtrk), že od 122 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v juniju (tor 09.06.- pet 12.06.2015) za dve osebi v sicilijanskem mestu Palermo.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin  na voljo, že za 54 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V Palermu so na voljo 3 nočitve (za termin 09.06.- 12.06.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu v središču mesta  s 3*Alla Martoranakjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 135 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve  v Palermu na Siciliji (hotel+ letalo) znaša od 243 eur (oz. 122 eur na osebo). 

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 3* Alla Martorana za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 135 eur na povezavi tukaj

PAL1

Rezervacijo letov iz Trevisa v Palermo izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Treviso-Palermo-Treviso, že za 54 eur na osebo
 PAL2  

NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Sicilijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.