Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve v Barceloni (letalo + hotel 3*), že od 134 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v maju (pon 11.05.- čet 14.05.2015) za dve osebi v Barceloni. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 49,50 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Barceloni so na voljo 3 nočitve (za termin 11.05.-14.05.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3* Travelodge Barcelona Poblenou , kjer je cena  za dve osebi že od 168 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + letalo) v Barceloni tako znaša od  267 eur (oz. 134 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Travelodge Barcelona Poblenou za dve osebi (3 nočitve) za 168 eur na povezavi tukaj

bcn2

Rezervacija letov v Barcelono preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na spodnji sliki):
Treviso -Barcelona-Treviso, že za 49,50 eur na osebo (termin 11.- 14.05.2015)
bcn1

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta) ali  Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Španijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.