Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve v Berlinu (hotel 3*+ letalo) že od 135 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic ob koncu  junija (termin pon 29.06. – čet 02.07.2015) za dve osebi v Berlinu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Easyjet z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 75 eur na osebo (v ceno ni vključena prtljaga z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Berlinu so na voljo 3 nočitve (za termin 29.06. – 02.07.2015) v dobro ocenjenenem hotelu s 3*Mark Apart Hotel Berlin, kjer je cena za dve osebi že od 126 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi  za 3 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Berlinu tako znaša od 270 eur (oz. 135 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
  Rezervacija hotela s 3* Mark Apart Hotel Berlin za dve osebi (3 nočitve) za 120 eur na povezavi tukaj
berl2

Rezervacija letov iz Benetk v Berlin preko spodnje povezave :
Benetke – Berlin – Benetke, že za 75 eur (termin 29.06. -02.07.2015)
berl1

NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Berlin lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.