Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve v Istanbulu (hotel 3*+ letalo) že od 163 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v oktobru (termin pon 05.10. – čet 08.10.2015) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Turkish Airlines z odhodom iz Gradca, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 102 eur na osebo (v ceno je vključena tudi check in prtljaga standardnih Turkish Airlines mer oz velikosti).

V Istanbulu so na voljo 3 nočitve (za termin 05.10. – 08.10.2015) v zelo dobro ocenjenenem hotelu s 3*No 10 Taksim Studios Istanbul, kjer je cena za dve osebi že od 122 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi  za 3 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Istanbulu tako znaša od 326 eur (oz. 163 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
  Rezervacija hotela s 3* No 10 Taksim Studios Istanbul za dve osebi (3 nočitve) za 122 eur na povezavi tukaj

ist2

Rezervacija letov v Istanbul preko spodnje povezave :
Gradec – Istanbul – Gradec, že za 102 eur (termin 05.10. -08.10.2015)
ist1

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.