Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve v Madridu (letalo + hotel 4*), že od 125 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v maju (pon 25.05.- čet 28.05.2015) za dve osebi v Madridu.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 53 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Madridu so na voljo 3 nočitve (za termin 25.05. – 28.05.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 4*Hotel Celuisma Florida Norte, kjer je cena za dve osebi že od 144 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + letalo) v Madridu tako znaša od 250 eur (oz. 125 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4* Hotel Celuisma Florida Norte za dve osebi (3 nočitev) za 247 eur na povezavi tukaj
mad2

Rezervacija letov v Madrid preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Bologna -Madrid-Bologna, že za 53 eur na osebo (termin 25.05- 28.05.2015)
mad1

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Madrid lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.