Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve v Neaplju (letalo + hotel 3*+ zajtrk), že od 122 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v juniju (pon 08.06.- čet 11.06.2015) za dve osebi v Neaplju.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Easyjet z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 59 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Neaplju so na voljo 3 nočitve (za termin 08.06. – 11.06.2015) v hotelu s 3*Hotel Nuovo Rebecchino, kjer je cena za dve osebi že od 126 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3* + letalo) v Neaplju tako znaša od 244 eur (oz. 122 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Hotel Nuovo Rebecchino za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 126 eur na povezavi tukaj
neapelj2

Rezervacija letov v Neapelj preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Benetke -Neapelj-Benetke, že za 59 eur na osebo (termin 08.06- 11.06.2015)
 neapel1

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Italijo lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.