Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve v Sevilji (letalo + hotel 3*), že od 155 eur na osebo

Andaluzijska prestolnica vabi da jo obiščete! Mesto, kjer boste začutili arabski pridih vas bo očaralo z znamenitostmi kot so Alcázar (kraljeva palača), ki stoji nasproti stolnice je bil narejen na mestu mavrske palače, Torre del Oro (zlati stolp), ki je bil namenjen kot opazovalni stolp in obramba na reki, Plaza de España v parku Maria Luisa in še lahko naštevamo. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v maju (tor 26.05.- pet 29.05.2015) za dve osebi v španski Sevilji. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 65 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Sevilji so na voljo 3 nočitve (za termin 26.05.-29.05.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3* Hotel Plaza Santa Lucia, kjer je cena  za dve osebi že od 180 eur ali v hotelu s 4*Pasarela Hotel kjer je cena  za dve osebi že od 183 eur

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + letalo) v Sevilji tako znaša od  310 eur (oz. 155 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Hotel Plaza Santa Lucia za dve osebi (3 nočitve) za 180 eur na povezavi tukaj
sev1

Rezervacija hotela s 4* Pasarela Hotel za dve osebi (3 nočitve) za 183 eur na povezavi tukaj
sev4

Rezervacija letov v Seviljo preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na spodnji sliki):
Bologna -Sevilja-Bologna, že za 65 eur na osebo (termin 26.- 29.05.2015)
sev3

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta) ali  Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Španijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.