Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve v Valenciji (letalo + hotel 4*), že od 124 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v marcu (sob 28.03.- tor 31.03.2015) za dve osebi v španski Valenciji. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 67 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Valenciji so na voljo 3 nočitve (za termin 28.-31.03.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 4* Beatriz Rey Don Jaime, kjer je cena  za dve osebi že 114 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + letalo) v Valenciji tako znaša od 248 eur (oz. 124 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4* Beatriz Rey Don Jaime za dve osebi (3 nočitve) za 114 eur na povezavi tukaj

vlc2

Rezervacija letov v Valencijo preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Treviso -Valencija-Treviso, že za 67 eur/osebo (termin 28.- 31.03.2015)

vlc1

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta) ali  Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Španijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.