Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 4 nočitve na grškem otoku Kos (letalo + hotel 3*+ zajtrk), že za 130 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v aprilu (termin tor 21.- sob 25.04.2015) za dve osebi na grškem otoku Kos.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 80 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Kosu so na voljo 4 nočitve (za termin 21.-25.04.2015) v dobro ocenjenih hotelih s 3*Astron Hotel Kos, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 100 eur ali v 4*Kosta Palace, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 124 eur

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 3*+ zajtrk + letalo) na grškem otoku Kos tako znaša od  260 eur (oz.130 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Astron Hotel Kos za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 100 eur na povezavi tukajkos3

Rezervacija hotela s 4* Kosta Palace za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 124 eur na povezavi tukajkos4

Rezervacija letov na Kos preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bergamo- Kos- Bergamo, že za 80 eur/osebo(termin 21 – 25.04.2015)

kos1

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Kos lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.