Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 4 nočitve v Berlinu (letalo + hotel 3*), že od 130 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v aprilu (pon 13.04.- pet 17.04.2015) za dve osebi v Berlinu.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Easyjet z odhodom iz Salzburga, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 102 eur za 2 osebi (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Berlinu so na voljo 4 nočitve (za termin 13.04-17.04.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3*Ivbergs Hotel Charlottenburg, kjer je cena za dve osebi že od 157 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 3* + letalo) v Berlinu tako znaša od 259 eur (oz. 130 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Ivbergs Hotel Charlottenburg za dve osebi (4 nočitve) za 157 eur na povezavi tukaj

belin1

Rezervacija letov v Berlin na tem naslovu
Salzburg – Berlin- Salzburg, že za 102 eur za 2 osebi (termin 13.04- 17.04.2015)
    berlin2

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Berlin lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.