Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 4 nočitve v centru Berlina (letalo + hotel) že za 148 eur!

Pripravili smo vam zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v začetku junija (termin pon 30.5. – pet 3.6.2016) za dve osebi v Berlinu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Easyjet z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 59 eur na osebo (v ceno ni vključena prtljaga z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Berlinu so na voljo 4 nočitve (za termin 30.05. – 03.06.2016) v dobro ocenjenenem hotelu s 3*Easyhotel Berlin Hackescher Markt, kjer je cena za dve osebi že od 178 eur. TripAdvisor oceno lahko preverite TUKAJ.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 3* + letalo) v Berlinu tako znaša od 296 eur (oz. 148 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Easyhotel Berlin Hackescher Markt za dve osebi (4 nočitve) za 178 eur na povezavi tukaj
berh1

Rezervacija letov iz Benetk v Berlin preko spodnje povezave :
Benetke – Berlin – Benetke, že za 59 eur (termin 30.05. – 03.06.2016)berl1

ZAVAROVANJE: Že za 11.03 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Berlin lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.