Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 4 nočitve v Moskvi (letalo + hotel 2*), že od 160 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v juniju (čet 04.06.- pon 08.06.2015) za dve osebi v ruski prestolnici Moskvi.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizz Air z odhodom iz Budimpešte, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin  na voljo, že za 108 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage).

V Moskvi so na voljo 4 nočitve (za termin 04.06.- 08.06.2015) v hotelih v središču mesta  s 2*Babushka Doli Hotel Basmanny District, kjer je cena za dve osebi že od 104 eur, ali v  3*Karetny Dvor Hotel, kjer je cena za dve osebi že od 177 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve  v Moskvi (hotel+ letalo) znaša od 320 eur (oz. 160 eur na osebo). 

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 2* Babushka Doli Hotel Basmanny District za dve osebi (4 nočitve) za 104 eur na povezavi tukaj

mosk2
Rezervacija hotela s 3* Karetny Dvor Hotel za dve osebi (4 nočitve) za 177 eur na povezavi tukaj
mosk3

Rezervacijo letov iz Budimpešte v Moskvo izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Budimpešta-Moskava-Budimpešta, že za 108 eur na osebo
     mosk1

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Moskvo lahko naročite tukaj.
– Slovenski državljani za vstop potrebujejo vizum. Vizum je možno zaprositi izključno preko elektronske vizumske vloge, ki se jo lahko izpolni in natisne v angleškem ali ruskem jeziku. Dostop do spletnega obrazca je možen preko spletne strani Konzularnega sektorja Ministrstva za zunanje zadeve Rusije (http://visa.kdmid.ru).

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.