Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 4 nočitve v Španiji (Santander) (letalo + hotel 4*), že od 140 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v maju (tor 12.05.- pet 15.05.2015) za dve osebi na severni španski obali mesta Santander.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 40 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Santanderju so na voljo 4 nočitve (za termin 05.05. – 09.05.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 4*Silken Rio Hotel, kjer je cena za dve osebi že od 200 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 4* + letalo) v Santanderju tako znaša od 280 eur (oz. 140 eur/osebo)

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4* Silken Rio Hotel za dve osebi (4 nočitve) za 200 eur na povezavi tukaj
sant2

Rezervacija letov v Santander preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Bergamo -Santander-Bergamo, že za 40 eur na osebo (termin 05.05- 09.05.2015)
sant1

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
NE ZAMUDITE: do 30. aprila 2015 je na voljo POPUST na sklenitev letnega zdravstvenega zavarovanja za tujino (NLB Vita tujina Multitrip zavarovanje). Na voljo je popust v višini: 15 eur na individualno Multitrip zavarovanje in 30 eur na družinsko Multitrip zavarovanje. Več o NLB Vita zdravstvenih zavarovanjih z asistenco v tujini na povezavi tukaj (klik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Španijo lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.