Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 5 nočitev na Kreti (letalo + hotel 3*), že od 141 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v aprilu (tor 14.04.- ned 19.04.2015) za dve osebi na Kreti.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 46 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Kreti (Hania) je na voljo 5 nočitev (za termin 14.-19.04.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Frida Apartments Chania, kjer je cena za dve osebi že 190 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel 3* + letalo) na Kreti tako znaša od 282 eur (oz. 141 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Frida Apartments Chania za dve osebi (5 nočitev) za 190 eur na povezavi tukaj
kreta2

Rezervacija letov na Kreto na tem naslovu (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Treviso -Kreta (Hania)-Treviso, že za 46 eur/osebo (termin 14.- 19.4.2015)
 kreta1

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Kreto lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.