Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 5 nočitev na Majorki (letalo + hotel 3*), že od 140 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v aprilu (sre 15.04.- pon 20.04.2015) za dve osebi na Majorki. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 40 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Majorki je na voljo 5 nočitev (za termin 15.04.-20.04.2015) v dobro ocenjenih hotelih s 3*Hotel Xapala, kjer je cena  za dve osebi vključno z zajtrkom že od 200 eur ali v 4*Hesperia Ciutat de Mallorca,  kjer je cena za dve osebi že od 272 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel + letalo) na Majorki tako znaša od  280 eur (oz. 140 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Hotel Xapala za dve osebi (5 nočitev + zajtrk) za 200 eur na povezavi tukaj
palma1

Rezervacija hotela s 4* Hesperia Ciutat de Mallorca za dve osebi (5 nočitev) za 272 eur na povezavi tukaj
palma3

Rezervacija letov na Majorko preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na spodnji sliki):
Bologna -Palma-Bologna, že za 40 eur na osebo (termin 15.- 20.04.2015)
palma2

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta) ali  Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Španijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.