Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 7 nočitev na grškem otoku MIKONOS (letalo + hotel) že za 237 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v septembru (termin 20.- 27.09.2015) za dve osebi na Mikonos.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Meridiana z odhodom iz Milana(v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).
Na Mikonosu je na voljo 7 nočitev (za termin 20.- 27.09.2015) v dobro ocenjenem hotelu s Sofia Village

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel + letalo) na otoku Mikonos že od 475 eur (oz. 237 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija hotela Sofia Village za dve osebi (7 nočitev) za 290 eur na povezavi tukaj

mikhot
Podatki o letu in rezervacije:
Milano – Mikonos – Milano že za 93 eur na osebo

miklet

NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Mikonos lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.